Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

BARF menu konijn 500gr

Vers voer

Een natuurlijke diepvries vers vlees voeding voor honden, katten en fretten, dat is BARFmenu. Een KVV rol gebaseerd op het BARF-principe (Bones And Raw Food). Ideaal voor mensen die graag BARF willen voeren, maar hier niet genoeg tijd of middelen voor hebben.

BARFmenu voor honden:
Alle basisvarianten van BARFmenu worden gemaakt van vers rauw vlees, verse organen, verse vleesbotten en dierlijke vezels. Van nature heeft deze diepvriesvoeding een hoog gehalte aan vitamines en mineralen. BARFmenu voor de hond is NIET geschikt voor kittens, katten en fretten.

In tegenstelling tot de variant voor katten, bevat BARFmenu voor de hond een lager percentage hart, waar van nature veel taurine in aanwezig is. Katten hebben dit hogere taurinegehalte hard nodig en kunnen daarom niet de hond-variant eten. Ook voor fretten is BARFmenu Hond niet geschikt omdat het vlees, de organen en de botten te grof gemalen zijn.

Eén van de overheerlijke smaken is BARFmenu Konijn. BARFmenu Konijn bevat: vers konijnenvlees, vers konijnenbotten, verse konijnorganen, zalmolie, vitaminen en mineralen.

Basis en premium:
BARFmenu werkt met een basisassortiment en een premiumassortiment. Het onderscheid hierbij is dat het basisassortiment een complete/volledige diervoeder is en het premiumassortiment een aanvullend diervoeder. Het premiumassortiment bevat daarnaast géén kip of rund. BARFmenu Konijn is een volledige voeding.

BARFmenu bevat:
Vers vlees (55-60%), verse organen (20-25%), verse vleesbotten (20-25%) en dierlijke vezels* van superieure kwaliteit in de juiste verhoudingen.

Geen rijst of granen - dus glutenvrij
Geen geur-, kleur-, en of smaakstoffen
Geen groenten


Prijs:
€ 3,90
Inbegrepen btw 9%
€ 0,32

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending