Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

Kronch basic hondenvoer 5kg

Kronch basic hondenvoer 5kg

Licht verteerbare hondenbrokken

Kronch Basic is een premium en compleet hondenvoer voor volwassen honden met een normale dagelijkse energiebehoefte. Het hondenvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten enkel afkomstig uit Europa. Als bron van dierlijk eiwit is zalm en vis gebruikt.
In Kronch Basic is verse zalm een belangrijk ingrediënt. Zalm is van nature rijk aan de essentiële omega-3 & omega-6 vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan onder andere een mooie, gezonde vacht en huid.

De hoeveelheid ontlasting die honden die Kronch Basic krijgen is gering te noemen en is dusdanig stevig dat (indien nodig) deze tussen twee vingers op te pakken is.

Kronch hondenvoer bevat geen kunstmatig toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen en is het op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Kronch Basic is verkrijgbaar in een hersluitbare zak à 13,5 kg en een kleinverpakking à 5 kg.

Kronch Basic samengevat:
- Voor volwassen honden met een normale dagelijkse energiebehoefte
- Zeer smakelijke krokante brokken
- Verse zalm als dierlijke eiwitbron
- Stevige en geringe hoeveelheid ontlasting
- Dichte, glanzende vacht, mooie huid
- Geen gebruik van kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
- Op natuurlijke wijze geconserveerde brokken
- Rijk aan natuurlijke Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Volledig diervoeder:
De brokken zijn licht verteerbaar en ondersteunen de spijsvertering en afweersysteem van uw hond.
U heeft minder voer nodig wat zorgt voor minder maar wel stevige ontlasting. De ruwvezel in het voer draagt bij aan een goede darmwerking.

Eiwitten uit zalm:
Voor honden die bepaalde eiwitten, zoals eiwitten uit rundvlees slecht verdragen is zalm een goed alternatief.
In Kronch Basic gebruiken wij de beste - hoogwaardige - ingrediënten, dit zorgt voor een compleet en hoogwaardig hondenvoer. Alle Kronch voeders zijn geproduceerd volgens de strenge normen van de AAFCO. Dit hondenvoer voldoet aan alle dagelijkse behoeften van uw hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen (o.a. verse zalm). Er worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit, afkomstig uit Europa. Het vlees van de zalm is afkomstig van zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

Hoogwaardige eiwitten:
Eiwitten zijn voor de hond belangrijk voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Basic, hebben een zeer hoge biologische waarde. Minimaal 62% van de eiwitten in Kronch Basic zijn van dierlijke oorsprong.
Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder.
Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren en Glucosamine
Zalm is rijk aan essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan een sterker immuunsysteem, een mooie huid en een glanzende vacht. De Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn daarnaast ook goed voor de vruchtbaarheid, het hart en de bloedvaten van de hond. De van nature aanwezige glucosamine in de verse zalm draagt bij aan het soepel houden van de gewrichten van uw hond.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*
1 – 5 kg 30 – 110 g
5 – 10 kg 110 – 170 g
10 – 20 kg 170 – 260 g
20 – 30 kg 260 – 350 g
30 – 40 kg 350 – 490 g
40 – 50 kg 490 – 610 g
50 – 60 kg 610 – 730 g
60 – 70 kg 730 – 850 g
* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven.
Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Ingrediënten:
Rijst, verse zalm (16%), volkorengerst, mais, vismeel, varkensvet, varkensbloedmeel, calciumcarbonaat, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, biergist, gehydrolyseerd kippeneiwit, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, keukenzout, cholinechloride, magnesiumoxide, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.


Prijs:
€ 27,49
Inbegrepen btw 21%
€ 4,77

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending