Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

Kronch main 5kg

Kronch main hondenvoer 5kg

Senior brokken, lager in energie

Kronch Main is lager in energie en vetten dan bijvoorbeeld de Kronch Basic, maar voorziet de oudere of te zware hond volledig in zijn dagelijkse nutritionele behoefte. De brokken bevatten slechts 10% vet per 100 gram brokken.

Kronch Main is een premium brok voor de hond. Dit blijkt uit de ingrediënten, verse Noorse zalm en vis zijn gebruikt als dierlijke eiwitbron. Aangevuld met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten uit Europa. Doordat de eiwitbron zalm en vis is, is Kronch Main ook uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. Er worden geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gebruikt in Kronch producten.
Kronch Main is verkrijgbaar in een hersluitbare zak à 13,5 kg en een kleine verpakking à 5kg.

In het kort:
- Brokken voor oudere honden of honden die te zwaar zijn
- Slechts 10% vet per 100 gram
- Licht verteerbaar en zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.
- Op basis van verse zalm met vis als dierlijke eiwitbron
- Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
- Rijk aan natuurlijke Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren
- Zeer smakelijk
- Volledig diervoeder
- Minder hoog in energie & licht verteerbaar

Naarmate honden ouder worden neemt de energiebehoefte steeds verder af. Om te voorkomen dat de hond op een latere leeftijd zwaarder (lees: te zwaar of dik) wordt is er Kronch Main. Door het lagere vetgehalte en de lagere hoeveelheid energie in de brokken blijft ook de oudere hond mooi in vorm.
De brokken zijn licht verteerbaar en ondersteunen de spijsvertering en immuunsysteem van de hond. Hierdoor heeft de hond minder - maar zeer stevige - ontlasting. Een ander voordeel van de brokken is dat de hond minder voer nodig heeft om aan zijn dagelijkse benodigde voedingsstoffen te komen.

Honden met een gevoelige maag en/ of darmen
Kronch Main is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of gevoelige darmen. Als honden eiwitten uit bijvoorbeeld rundvlees of kip slecht verdragen zijn eiwitten uit zalm een perfect alternatief.

Ruwvezel is gebruikt omdat dit een goede darmwerking ondersteunt. De hond krijgt met dit voer dagelijks een geringe hoeveelheid stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.

Hoogwaardige ingrediënten:
Er worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt. Deze garanderen dat de gebruikte ingrediënten van een constante kwaliteit zijn afkomstig uit Europa.

Als bron van dierlijke eiwitten is alleen verse zalm gebruikt, aangevuld met vis. De zalm is afkomstig van dezelfde verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.
Kronch Main brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Henne voeders (AAFCO-normen). Door aan deze normen te voldoen kunnen wij garanderen dat de hondenvoeding aan alle behoeften van de oudere (of te zware) hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Door de aanwezige zalmolie uit de verse zalm in het hondenvoer is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen te voeren.

Hoogwaardige eiwitten en essentiële vetzuren uit zalm
De samenstelling van de juiste vetten, proteïnen, vitaminen en mineralen zorgen voor een uitgebalanceerd hondenvoer. Eiwitten zijn voor de hond essentieel in de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onmisbaar voor de aanmaak van hormonen, enzymen en afweerstoffen in het lichaam van de hond.

Eiwitten afkomstig van zalm hebben een zeer hoge biologische waarde. Zodoende zijn er relatief veel essentiële aminozuren aanwezig. Minimaal 62% van de eiwitten in Kronch Main zijn van dierlijke oorsprong. Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voert u de hond gezonder.

Verse zalm is rijk aan Omega-3 en Omega-6 aminovetzuren. De hond heeft deze essentiële vetzuren nodig om ervoor te zorgen dat de hond een sterk immuunsysteem, mooie huid en een glanzende vacht krijgt. De Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn daarnaast ook belangrijk voor de vruchtbaarheid, het hart en de bloedvaten van de hond.

De natuurlijk aanwezige glucosamine in de verse zalm draagt bij aan het soepel houden van de gewrichten van uw hond.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*
1 – 5 kg 30 – 110 g
5 – 10 kg 125 – 200 g
10 – 20 kg 200 – 305 g
20 – 30 kg 305 – 430 g
30 – 40 kg 430 – 575 g
40 – 50 kg 575 – 720 g
50 – 60 kg 720 – 860 g
60 – 70 kg 860 – 1000 g
* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven.
Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Ingrediënten:
Tarwe, verse zalm, gerst, vismeel, maïs, varkensbloedmeel, varkensvet, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, gehydrolyseerde kippenproteïne, gedroogde biet, koolzaadolie, brouwergist, lecithine, vitamine / mineralen premix, zeolitmineralen, cholinechloride, lysinehydrochloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.

Toevoegingen:
Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.


Prijs:
€ 25,49
Inbegrepen btw 21%
€ 4,42

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending