Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

Neem fresh shampoo

Neem fresh shampoo

Ideaal voor de gevoelige huid.

De WashBar-reeks natuurlijke shampoos is anders dan de andere shampoos op de markt. Anders en beter, Special zelfs. Ons assortiment shampoo is een luxueuze en natuurlijke ervaring - niet alleen voor uw hond, maar ook voor u.
inhoud: 200 ml.
Ingrediënten: Water, verzeepte organische zonnebloem & kokosolie, glycerine (biologisch), arganolie, neem-olie, pure essentiële oliën van: Manuka, cederhouten atlas, pepermunt en rozemarijn. Kaliumcitaat, citroenzuur

Ontworpen met de gezondheid van uw huisdieren in het achterhoofd, hebben we de tijd genomen om het goed te doen en het zijn die zorgvuldige keuzes van ingrediënten die WashBars assortiment van natuurlijke shampoos zo speciaal maken. Zachte maar effectieve reiniger om de huid te kalmeren en het beste uit de vacht van uw hond te halen.  Speciaal ontworpen voor alle soorten hondenvachten - de vrij vloeiende consistentie is gemakkelijker om door te werken en gemakkelijk uit te spoelen. Geschikt voor honden, katten, paarden, cavia's, konijnen, kippen, vee en meer! Het laat uw huisdier achter met een gezonde, glanzende en fris ruikende vacht. Vol van natuurlijke goedheid bevatten onze shampoos 3 verschillende melanges om uw hondenvacht op te frissen en ze heerlijk te ruiken.


Prijs:
€ 22,00
Inbegrepen btw 21%
€ 3,82

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending