Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

Kronch optimal puppy voer 5kg

Kronch optimal puppy voer 5kg

Compleet puppyvoer

Kronch Optimal Puppybrokken zijn speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voorziet zogende teven van de dagelijks benodigde voedingsstoffen. Door Kronch Optimal te geven geeft u een premium voer waarmee u zorgt voor een gezonde en goede, geproportioneerde groei van de pup. U kunt Kronch Optimal geven aan pups vanaf 8 weken.

Door de samenstelling van de brokjes en het gebruik van ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit is Kronch Optimal puppyvoer de perfecte voeding voor pups van alle rassen. Doordat de brokjes worden gemaakt met verse Noorse zalm worden ze niet alleen graag gegeten maar zijn ze erg geschikt voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen of een allergie voor eiwitten van kip of rund.

Zalm is rijk aan essentiële Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Omega-3 vetzuren zijn in de dagelijkse voeding van pups essentieel voor de groei van onder andere spieren en de ontwikkeling van de hersenen. De Omega-3 vetzuren zijn ruim en in de juiste verhouding met de Omega-6 vetzuren aanwezig.

De brokjes worden gemaakt zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen en worden op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Dit voer voor pups is verkrijgbaar in een hersluitbare zak à 13,5 kg en een kleine verpakking à 5kg.

Kronch Optimal in het kort:
- Licht verteerbaar premium puppyvoer met verse zalm
- Kleinere brokjes speciaal voor pups vanaf 8 weken
- Zonder kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen & op natuurlijke wijze geconserveerd.
- Zeer geschikt voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen.
- Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren
- Zeer smaakvol
- Ook erg geschikt voor drachtige en zogende teven
- Volledig diervoeder
- Hoogwaardige eiwitten

De uitgebalanceerde samenstelling van vetten en proteïnen zorgen samen met de vitaminen en mineralen voor een compleet en gezond voer voor de pup. Eiwitten zijn voor een pup essentieel voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel en zijn een belangrijk onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Het is dus belangrijk dat de pup de juiste eiwitten krijgt. De eiwitten afkomstig uit zalm hebben een zeer hoge biologische waarde. Hoe hoger de biologische waarde, hoe meer essentiële aminozuren aanwezig zijn. Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voert u een pup gezonder.

Compleet puppy voer:
Kronch Optimal puppyvoer voldoet aan alle behoeften van uw hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen zoals gesteld door de AAFCO en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen. Doordat er van nature zalmolie in het voer zit is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen.

In Kronch hondenvoeding worden alleen hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt uit Europa. Als dierlijke eiwitten is verse zalm gebruikt, aangevuld met vis. De zalm is afkomstig van dezelfde verse Noorse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

Licht verteerbaar:
De puppybrokjes van Kronch zijn licht verteerbaar en ondersteunen de spijsvertering en het immuunsysteem van de pup. De pup heeft normaal relatief weinig - maar stevige - ontlasting. Ruwvezel is gebruikt ter ondersteuning van de darmwerking.

Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren en Glucosamine
Zalm is van nature rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren. De pup heeft deze deze essentiële vetzuren nodig voor een goede spieropbouw en een sterk immuunsysteem. Daarnaast dragen de Omega vetzuren ook bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn ook goed voor de vruchtbaarheid, het hart en de bloedvaten van de pup. De van nature aanwezige glucosamine in de verse zalm draagt op langere termijn bij aan het soepel houden van de gewrichten van de hond.

Vanaf welke leeftijd kan ik Kronch Optimal puppyvoer geven?
Ons advies is om Kronch Optimal puppyvoer te geven aan pups vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 10 à 12 maanden oud. Als vervolgstap binnen het Kronch assortiment is Kronch Basic het reguliere hondenvoer voor volwassen honden. De vorm en het formaat van de brokjes is speciaal aangepast naar een klein formaat brokje zodat ze voor uw pup gemakkelijk te eten zijn.

Drachtige en zogende teven:
Kronch Optimal is niet alleen geschikt voor pups maar is ook zeer geschikt om te geven aan drachtige en zogende teven die extra energie nodig hebben om de periode dat ze drachtig is en de zoogperiode goed door te komen. Tijdens deze perioden heeft de teef extra behoefte aan energie, vetten en eiwitten om de pups goed te kunnen laten groeien en de productie van moedermelk goed te laten verlopen.

Ingrediënten:
Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.

Toevoegingen:
Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1541 kJ / 367 kcal.
Ruw eiwit 26 g
Ruw vet 17 g


Prijs:
€ 30,99
Inbegrepen btw 21%
€ 5,38

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending