Alleen natuurlijke producten!            Gratis verzending vanaf € 50,-  |  Persoonlijke regionale bezorging                                     mail Contact

              
Over ons | Halo's Pet Corner

Over ons

Over mij!

Hi allemaal, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Deborah Relouw en ik ben gestart met de online webshop Halo's Pet Corner. Ik ben 21 jaar en studeer op het moment Social Work. Ik woon in Heerlen samen met mijn twee honden, vier katten, zes konijnen en twee parkieten. Daarnaast heb ik op een manege ook nog een leasepaard staan, Vanatina. Voordat ik Halo's Pet Corner startte heb ik stage gelopen op een hondenschool. Hier heb ik veel geleerd over dier- en menselijk gedrag en de communicatie tussen beiden. Daarnaast heb ik ook stage gelopen bij een ezelboerderij waar mensen met een beperking dagbesteding krijgen. Ook hier werk je samen met mens en dier.  

Halo's Pet Corner is opgestart nadat ik steeds meer zelf op zoek ging naar natuurlijke producten voor mijn eigen dieren. Vooral mijn leasepaard krijgt supplementen voor haar luchtwegen, gewrichten en vacht. Ik ben mij hier steeds meer in gaan verdiepen en kwam op het idee om een eigen shop te starten. Ik verkoop enkel producten en merken waar ik zelf achter sta. 

Waarom Halo's Pet Corner?

Zoals ik al eerder benoemde heb ik aardig wat huisdieren. Mijn eerste eigen hond is Halo. Hij is een tricolor sheltie van 7 jaar. Ik kreeg hem toen ik veertien was en sindsdien is mijn leven er alléén maar beter op geworden. Hij voelt mij feilloos aan en we zijn dan ook twee handen en twee pootjes op één buik. Halo is een heel intelligente, gevoelige hond. Hij wilt heel graag voor je werken. Zo heb ik met hem meerdere agility cursussen gedaan, maar ook doggydance was géén probleem.  Halo en ik zijn samen een heel sterk team! Toen ik deze onderneming startte moest dit dus wel met hem te maken hebben en zo is Halo's Pet Corner ontstaan. 

Inmiddels run ik Halo's Pet Corner niet meer alleen maar samen met mijn moeder:

Hallo, ik ben Angelique Grams en ik ben 53 jaar en woonachtig in Heerlen. Mijn hond is Shadow, een Border Collie van 3 jaar. Als pup kreeg hij brokken, maar had heel veel last van diarree. Na een hele zoektocht ben ik uitgekomen bij vers voer. Voor Shadow was dit ideaal, mooie vacht en goede stoelgang. Ik ben mij hierin meer gaan verdiepen en zweer inmiddels bij vers voer. Ik ben dit uiteindelijk zelf gaan verkopen als franchiser. Na een tijdje ben ik gestopt als franchiser en ben een samenwerking met mijn dochter aangegaan bij Halo's Pet Corner. 


 

Nieuw hier??
Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op de eerste aankoop.

Klik hier om je aan te melden.

Tot snel!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN