Halo's Pet Corner
Natuurlijke diervoeding en -producten

Assortiment

Shop 

U kunt uw producten afhalen in Heerlen. Binnen een straal van 25km vanuit Heerlen kan uw bestelling ook thuis worden geleverd. U kunt bij ons contant betalen, via een factuur of via een betaalverzoek. Mocht u via een betaalverzoek willen betalen, geef dan bij de bestelling 'afhalen' aan. U kunt in de opmerkingen erbij zetten dat u een betaalverzoek wilt ontvangen. Wanneer uw producten worden verstuurd via post (uitzondering met vers voer (KIVO & BARF)), wordt de bestelling vooraf betaald. 

 

 


Halo's Pet Corner

Wij verkopen natuurlijke dierproducten en -voeding.

Kalkoen & cranberry 12kg

Nature dog food kalkoen & cranberry 12kg

Graanvrije brokken

Onze brokken zijn graanvrij en bevatten expliciet geen granen, maïs of andere gluten bevattende stoffen. Hierdoor is Nature Dog Food Kalkoen, Zoete Aardappel en Cranberry de beste keuze voor honden met een glutenintolerantie. Als bron van koolhydraten is gekozen voor zoete aardappel. Zoete aardappel wordt goed verdragen door honden en bevat veel goede voedingsstoffen (onder andere vitamine B12).

Monoproteïne: 50% kalkoenvlees:
Het is natuurlijk belangrijk dat uw hond de brokken lekker vindt! In Nature Dog Food hondenvoer is daarom veel kalkoen en alleen kalkoenvlees van goede kwaliteit gebruikt. Nature Dog Food Kalkoen & Cranberry bevat 50% kalkoenvlees en dat maakt het voor honden onweerstaanbaar. In deze brokken is kalkoen de enige bron van dierlijk eiwit. Nature Dog Food is dus een voer op basis van een monoproteïne en daarom zal u geen ander dierlijk eiwit aantreffen dan kalkoen in Nature Dog Food Kalkoen & Cranberry.

Licht verteerbaar:
Nature Dog Food hondenvoer is een licht verteerbare krokante brok die goed is voor de stoelgang van uw hond.
Door het ontbreken van granen en het gebruik van een hoog vlees percentage is Nature Dog Food zeer licht verteerbaar. Dit geeft weer een goede en stevige ontlasting. De goede toevoegingen van FOS (Fructo-oligosachariden, 92mg/kg) en MOS (manno-oligosachariden, 23mg/kg) dragen bij aan de bacteriële balans in de maag en darmen van uw hond en helpen bij het vormen van een stevige ontlasting.
Doordat wij gebruik maken van sléchts één soort dierlijk eiwit (kalkoen) is het hondenvoer hypoallergeen en goed te gebruiken in een eliminatie-dieet.

Hoogwaardige eiwitten:
De eiwitten in het kalkoenvlees dragen bij aan een goede spieropbouw van uw hond en bovendien is kalkoen rijk aan vitaminen en mineralen.
Zo bevat Kalkoen van nature onder andere vitamine A, B1, B2, B6, B11, B12, vitamine C en vitamine D. Mineralen als natrium, kalium, fosfor, calcium, ijzer, magnesium, koper en zink zijn van nature aanwezig in kalkoenvlees.

Ingrediënten & Analyse:
Kalkoen 50% (28% verse kalkoen, 12% gedroogde kalkoen & 2% kalkoenbouillon), Zoete aardappel, Erwten, Aardappel, Bietenpulp, Lijnzaad, Vitaminen, mineralen en omega-3 supplement, bouillon (groente), Cranberry/ Veenbes, FOS (92 mg/kg), MOS (23 mg/kg), Kruiden (o.a. Rozemarijn), Natuurlijke tocopherolen

Gezondheid bevorderende toevoegingen per kg:
Vitaminen: Vitamine A 15,000 IU, Vitamine D3 2,250 IU
Sporenelementen: E1/IJzer 160 mg, E2/Jodium 1,58 mg
E4/Koper 60 mg, E5/Mangaan 110 mg
E6/Zink 130 mg, E8/Selenium 0,60 mg

Analyse:
voedingswaarde per 100 gram
Energie: 354kCal/ 100g
Ruw eiwit: 26g
Ruwe olie en vetten: 14g
Ruwe vezels: 3g
Ruwe as: 8g
Calcium: 1.62g
Fosfor: 1.07g
Omega 6: 2.04g
Omega 3: 1.11g


Prijs:
€ 69,99
Inbegrepen btw 21%
€ 12,15

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending