Alleen natuurlijke producten!            Gratis verzending vanaf € 50,-  |  Persoonlijke regionale bezorging                                     mail Contact

              
Vetramil | Halo's Pet Corner

Vetramil

Sorteer op:
 
Vetramil Honingzalf
Vetramil Honingzalf
InStock
49.95
Vetramil Clean 250ml
Vetramil Clean 250ml
OutOfStock
22.95
Vetramil Paw Wax 120gr
Vetramil Paw Wax 120gr
InStock
17.95
Vetramil Derma Shampoo 150 ml
Vetramil Derma Shampoo 150 ml
OutOfStock
18.95
 

Vetramil is een wondzalf op basis honing en etherische oliën.

De basisingrediënten van de zalf verzachten de huid en helpen uitdrogen te verminderen. Vetramil bevat honing met een zeer hoog enzymgehalte. Door de lage pH wordt een huidherstellend milieu gecreëerd. De natuurzuivere etherische oliën ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Voor het gebruik van Vetramil wondzalf geldt geen wachttijd voor het aanbrengen.

Vetramil Spoelvloeistof bevat honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH. Het enzym glucose-oxidase zorgt in een vochtig milieu voor een langzame afgifte van kleine concentraties waterstofperoxide waardoor de vloeistof ook geschikt is voor de gevoelige huid. Door de toevoeging van Propyleenglycol verspreidt de vloeistof zich goed en geeft het een licht indrogend effect.

Naast de Vetramil honingzalf en spoelvloeistof heeft Vetramil ook andere verzorgingsproducten. Voor bescherming van de voetkussens is er Vetramil potenwax. Honden met een snel geïrriteerde huid of slechte vacht kunnen baat hebben bij Vetramil shampoo.


Nieuw hier??
Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op de eerste aankoop.

Klik hier om je aan te melden.

Tot snel!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN